Bent u op zoek naar een betrouwbare vakman met Gouden handen? Dan bent u bij Valeti aan het goede adres! Mijn naam is Bas van Leeuwen, ik ben het gezicht achter Valeti. Na meerdere opleidingen en jarenlange ervaring in de timmerbranche heb ik ervoor gekozen om mijn eigen onderneming te starten. Valeti levert timmerwerk in de breedste zin van het woord.

 

Wat heeft Valeti u te bieden?
Ik ben werkzaam in de particuliere en zakelijke branche. Tijdens mijn werkzaamheden streef ik naar precisie, ik zal niet stoppen tot het gewenste eindresultaat is behaald. Klantgerichtheid en betrouwbaarheid staan bij Valeti hoog in het vaandel. Valeti levert maatwerk van hoogwaardige kwaliteit.

 

Wilt u gaan verbouwen of renoveren? Heeft u een concreet idee of wilt u graag iets nieuws maar weet u niet precies wat? Valeti denkt graag met u mee zodat we samen tot het gewenste eindresultaat komen. Goede communicatie en duidelijkheid zorgen ervoor dat u weet waar u aan toe bent. Heeft u interesse? Maak vrijblijvend een afspraak of vraag een offerte op maat aan.

 

Ik kijk er naar uit om met uw klus aan de slag te gaan en uw dromen waar te maken!